Prozkoumejte jedinečný a zdravý způsob, jak si vychutnat klasickou kombinaci zelených fazolek s novým twistem. Tento recept na zelené fazolky s vajíčkem a cottage sýrem je nejen výživný, ale překvapí vás i svou jednoduchostí a svěží chutí. Jemný cottage sýr doplněný měkkým vařeným vajíčkem a aromatickými zelenými fazolkami tvoří dokonalé jídlo, které je ideální pro rychlou večeři nebo jako bohatá a zdravá snídaně. V tomto receptu se spojují tradiční ingredience do jednoduchého, avšak chutného pokrmu, který je snadno připravitelný a vhodný pro každou příležitost.

Ingredience:

  • 1 ks pórek
  • 500 g zelené fazolky
  • 1 stroužek česnek
  • 2 ks vařená vejce
  • 1 špetka sůl
  • 1 špetka pepř mletý
  • 1 ks sýr cottage
  • Olivový olej

Postup Přípravy:

  1. Do hrnce si dáme vařit vejce natvrdo.
  2. Na pánvi rozehřejeme olivový olej. Přidáme nakrájený pórek a necháme ho změknout. Poté přidáme zelené fazolky. Když začínají být měkké, osolíme, opepříme a přidáme nadrcený česnek.
  3. K měkkým fazolkám přidáme sýr cottage, který necháme rozpustit. Dochutíme, přidáme vařená vejce a podáváme.

Tento recept je skvělým způsobem, jak si užít zeleninový pokrm s přídavkem proteinů a jemného sýrového krému. Jde o jednoduché a rychlé jídlo, které je zároveň výživné a chutné.

Share.

Leave A Reply