Prozkoumejte jedinečný a zdravý způsob, jak si vychutnat klasickou kombinaci zelených fazolek s novým twistem. Tento recept na zelené fazolky s vajíčkem a cottage sýrem je nejen výživný, ale překvapí vás i svou jednoduchostí a svěží chutí. Jemný cottage sýr doplněný měkkým vařeným vajíčkem a aromatickými zelenými fazolkami tvoří dokonalé jídlo, které je ideální pro rychlou večeři nebo jako bohatá a zdravá snídaně. V tomto receptu se spojují tradiční ingredience do jednoduchého, avšak chutného pokrmu, který je snadno připravitelný a vhodný pro každou příležitost.
Ingredience:
- 1 ks pórek
- 500 g zelené fazolky
- 1 stroužek česnek
- 2 ks vařená vejce
- 1 špetka sůl
- 1 špetka pepř mletý
- 1 ks sýr cottage
- Olivový olej
Postup Přípravy:
- Do hrnce si dáme vařit vejce natvrdo.
- Na pánvi rozehřejeme olivový olej. Přidáme nakrájený pórek a necháme ho změknout. Poté přidáme zelené fazolky. Když začínají být měkké, osolíme, opepříme a přidáme nadrcený česnek.
- K měkkým fazolkám přidáme sýr cottage, který necháme rozpustit. Dochutíme, přidáme vařená vejce a podáváme.
Tento recept je skvělým způsobem, jak si užít zeleninový pokrm s přídavkem proteinů a jemného sýrového krému. Jde o jednoduché a rychlé jídlo, které je zároveň výživné a chutné.