Ingredience:

  • 1 balení směsi na bábovku (včetně ingrediencí uvedených na návodu)
  • 2 tyčinky (8 uncí) nesoleného másla, měkkého
  • 4 šálky moučkového cukru
  • 2 lžičky vanilkového extraktu
  • 2 lžíce mléka
  • Špetka jemné soli
  • 1 unce (přibližně 1/4 šálku) mléčných čokoládových kapek
  • 12 běžně velkých bílých marshmallows
  • 12 čokoládou obalených mátových bonbónů

Postup:

  1. Ohřejte troubu na 175°C. Vložte papírové formičky do 12 standardních muffinových forem.
  2. Připravte směs na bábovku podle pokynů na balení. Rozdělte těsto rovnoměrně do připravených muffinových forem. Pečte podle návodu.
  3. Nechte cupcakes chladit na mřížce ve formě 10 minut, poté je vyjměte. Nechte úplně vychladnout před zdobením.
  4. Mezitím smíchejte máslo, cukr a sůl ve velké míse (použijte mixér s metlou nebo ruční mixér). Mixujte na nízké rychlosti, dokud se většina nezahrne. Přidejte vanilkový extrakt, zvyšte rychlost na středně vysokou a mixujte, dokud nebude krém hladký. Konsistenci upravte podle potřeby mlékem.
  5. Nasypte velký cukrářský pytlík zakončený jednoduchým kulatým otvorem o průměru 1/3 palce nebo odstřihněte konec velkého uzavíratelného sáčku tak, aby otvor měl průměr 1/3 palce, a naplňte ho polevou. Až budou cupcakes vychlazeny, podržte pytlík svisle s hrotem směřujícím dolů na středu každého cupcakes a stiskněte hromadu polevy na každý cupcakes, aniž byste zdvihli nebo pohybovali sáčkem, takže poleva zasáhne až k okrajům, a nakonec zvedněte sáček tak, aby vznikl pahorek nahoře.
  6. Nasypte malý cukrářský pytlík s malým jednoduchým hrotem, nebo použijte malý uzavíratelný sáček. Dejte čokoládové kapky do misky vhodné pro mikrovlnnou troubu; ohřívejte a míchejte každých 20 sekund, dokud se jen rozpustí. Přesuňte čokoládu do připraveného sáčku. Pokud používáte plastový sáček, odstřihněte malou část špičky, aby bylo možné vytlačit požadovanou velikost.
  7. Na jednu plochou stranu každého marshmallow pipete dvě tečky na oči a řadu pěti teček na úsměv. Na vrchol marshmallowové hlavy pipete trochu polevy, abyste na ni přilepili mátový bonbón. Na vrchol bonbónu pipete tečku čokolády, aby vzniklo tlačítko. Každou zdobenou marshmallowovou „hlavu“ položte na střed každé hromady polevy. Pipete tři tečky čokolády pod hlavou tak, aby vznikly tlačítka. Pipete dvě ruce z ramen sněhuláka.
Share.

Leave A Reply