Neztrácejte ani kousek lahodné kachní pečeně! S naším receptem na salát ze zbytků kachní pečeně vytvoříte osvěžující pokrm plný bohatých chutí a křupavé textury.

Seznam Ingrediencí:

  • Zbytky kachní pečeně (roztrhané na menší kousky)
  • 1 hlávka ledového salátu (na hrubé kousky)
  • 1 šálek cherry rajčat (půlená)
  • 1 okurka (nakrájená na plátky)
  • 1 červená cibule (nakrájená na tenké proužky)
  • 1/2 šálku vlašských ořechů (nasekaných)
  • 1/4 šálku čerstvé petržele (nasekané)
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 lžíce balsamikového octa
  • Sůl a čerstvě mletý černý pepř podle chuti

Přesný Postup Přípravy:

  1. Příprava Zbytků Kachní Pečeně:
    • Zbytky kachní pečeně roztrhejte na menší kousky.
  2. Příprava Salátové Základny:
    • V míse smíchejte ledový salát, cherry rajčata, plátky okurky, cibuli, vlašské ořechy a nasekanou petržel.
  3. Přidání Kachní Pečeně:
    • Přidejte roztrhané kousky kachní pečeně do mísy se salátem.
  4. Příprava Dressingu:
    • V malé misce smíchejte olivový olej, balsamikový ocet, sůl a čerstvě mletý černý pepř. Dobře promíchejte.
  5. Dokončení Salátu:
    • Dressing jemně nalijte přes salát a kachní pečeně. Opatrně promíchejte, aby se všechny chutě spojily.
  6. Podávání:
    • Salát podávejte okamžitě, aby byl zachován křupavý charakter a čerstvost ingrediencí.

Tipy na Servírování:

  • Doporučujeme podávat s plátky čerstvého bagetu nebo křupavým pečivem.
  • Salát můžete ozvláštnit několika kapičkami medu do dressingu pro lehkou sladkost.
Share.

Leave A Reply